Säkylän Urheilijat ryJulkaistu: 31.12.2023 11.39

Juhlavuoden kisareissu: Lentopallon Suomen Cup ja Tenniksen Davis Cup lauantaina 3.2. Turussa

Lauantaina 3.2. Turussa on todellinen urheilun superpäivä, kun Kupittaan uudehkossa palloiluhallissa pelataan lentopallon Suomen Cupia ja samaan aikaan Gatorade Centerissa tenniksen Davis Cupia (Suomi-Portugali).

Kummatkin ottelutapahtumat alkavat iltapäivällä 14.30/15.00, joten ne ovat saavutettavissa yhteiskyydillä lähtien Säkylästä n. klo 12.45. Paluu takaisin miesten lentisfinaalin jälkeen, joka alkaa klo 20.

Säkylän Urheilijat tarjoaa bussikyydin Turkuun ja takaisin kaikille reissuun osallistuville. Kunniajäsenilleen myös valitun lajin pääsylipun. Lippujen hinnat ovat kohtuulliset: päivälippu niin lentopalloon kuin tennikseen on noin 25-30€ aikuiselta ja lapsilta vähän vähemmän.

Oheisella lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Turun reissulle, joka toteutetaan, mikäli minimissään 20 kiinnostunutta löytyy. Maksimimäärä osallistujia on yksi linja-autollinen eli n. 60 henkeä. Linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://forms.office.com/e/LDjY09hk8

Säkylän Urheilijat täyttää 80-vuotta 2024. Varsinaisia juhlia pidetään syksyllä (la 12.10.), mutta vuoden aikana järjestämme myös kisamatkoja niiden lajien huipputapahtumiin, jotka ovat tai ovat olleet seuramme ohjelmassa. Näille matkoille ovat tervetulleita kaikki urheilun ystävät. Erityiseduin seuramme kunniajäsenet.

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 7.1.2024.

Tervetuloa mukaan!

Säkylän Urheilijat ry

Poroholmantie 1

27800 Säkylä

toimisto@sakylanurheilijat.fi